Koop hier uw tickets

Voor een onvergetelijke route door en rondom Elburg. Inclusief diverse entree’s bij verschillende bezienswaardigheden en smulbonnen voor onderweg om lekker bij te komen.

Bij deze tour zit inbegrepen

  • Entree Zandverhalen
  • Bezoek Bakkersmolen incl. bestedingsbon € 10,- p.p.
  • Entree A. Vogel Tuinen incl. audiotour met theeproeverij
  • Lunch-, diner- of terraspauze bij Restaurant De Haas incl. bestedingsbon van € 10,- p.p.
  • Stadsbrouwerij Vos / Brasserie Aan de Gracht incl. bestedingsbon van € 10,- p.p. voor lunch- of terraspauze, koffie met gebak, voorwerp uit kunstatelier of bierpakket van Stadsbrouwerij Elburg.
  • IJsje bij IJssalon Casa Piccola

U kunt uw online tickets hieronder online bestellen via de reserveermodule.

Het is ook mogelijk om de tickets te kopen bij:

Brasserie Aan de Gracht
Havenstraat 5, Elburg

Tickets zijn het hele jaar geldig en niet datum gebonden. Lukt het niet om alle smul- en beleefbonnen op 1 dag in te leveren? Dan blijven ze gewoon hele jaar geldig om te gebruiken. De bonnen zijn niet inwisselbaar voor contant geld of restitutie.

Bij het tonen van uw ticket op de 1e locatie Brasserie Aan de Gracht ontvangt u uw smul- en beleefbonnen en de routeinformatie. De digitale navigatie van de route staat in uw mailbevestiging na aanschaf van de tickets.

 

Beschikbaarheid en starttijd:

Van 1 mei t/m 31 oktober. Op dinsdag t/m zaterdag zijn alle locaties gegarandeerd open. Op andere dagen kan het zijn dat een deelnemer is gesloten. De ideale starttijd voor de route is om tussen 09:00 en 11:00 uur te starten. Wilt u later starten, dan bestaat de kans dat er niet genoeg tijd is om alle locaties goed te bezoeken (bonnen blijven geldig op andere dagen).

U kunt hieronder uw starttijd aangeven, echter is dit niet bindend.